Ако си от мъжете, които държат жената да е задоволена, тогава прочети следващите редове. Ние от MenBG.com сме мъжкари и в секса винаги държим жената в леглото ни е да е задоволена. И да се раздаде!
Женският оргазъм не е така „сигурен“ и „лесен“ като нашия. Факт! Жената може да свърши по много различни начини, както сме ти казвали неведнъж. Тя може да изпита основно два вида оргазъм – клиторен и вагинален. До клиторен оргазъм достига, докато й стимулираш клитора – това може да стане с орална любов, пипане и стимулация на клитора с ръка по време на сексуалния акт. Вагинален оргазъм достига, благодарение на стимулация на G-точката. И за нея сме те осведомили, че се намира на около 5 сантиметра навътре във влагалището, посока корема. Нея може да я достигнеш дори с пръст. Ако искаш обаче да използваш члена си за тази цел, това може да стане само в някои по-специални пози. Запомни, че за да достигне жената до оргазъм, обикновено трябва да й е удобно и да е максимално отпусната. По-дивите секс пози носят огромно удоволствие, но за да достигне оргазъм, жената трябва да е по-„обиграна“ или да сте секс-двойка от доста време.

Ездачка
Когато жената е отгоре, освен че за теб е супер яко изживяване, може да контролира усещането си. Затова много жени твърдят, че могат да свършат лесно в тази поза. G-точката не се достига толкова лесно, но пък се получава силно клиторно стимулиране и на нея това много й харесва. За да й помогнеш да свърши, може да я докосваш нежно по клитора, докато тя те язди.

Кучешката поза
Ох, да, любимка сред любимките. Кучешката й харесва толкова много на нея, колкото и на теб. Без съмнение! G-точката е право улучена. За да увеличиш удоволствието, я докосвай по клитора с пръст.
Жената легнала по корем, а ти върху нея
От кучешката лесно може да преминеш към тази поза. Тя просто трябва да легне по корема, а ти да се наместиш, за да ти е удобно. Хвани й дупето, за да го издаде към теб. Така ще ви е по-удобно и на двамата, освен това е секси гледка. Много жени успяват да свършат в тази поза.

Добрата стара мисионерска
Банална, но носителка на немалко оргазми, е мисионерската поза. Защо? – Защото е удобна за жената и преди всичко докосването и разположението на телата ви може с лекота да стимулира клитора. Оргазмът е гарантиран, ако си умел с ръцете и използваш члена си по-сръчно от баналното напред-назад. Притискай силно пубисната си кост (над члена) към клитора й. Ако се е отпуснала, оргазмът е гарантиран.
Ние от MenBG.com те съветваме да се опитваш да задоволяваш жените, с които си лягаш. Не само че ще се връщат при теб и ще ти правят реклама, ами и ти самият ще си много по-доволен, когато чуеш виковете от оргазма й.