Вероника отиде на хижа „Дорбра среща“ във Витоша заедно с компания от блока и. Бяха три момичета и едно момче, което по ирония на съдбата беше гей … На отсрешната маса имаше шумна компания само момчета, които пушеха някакви странни и миризливи цигари. Единият видимо почерпен як тип стана и се доближи до масата на Рони, така наричаха тази едрогърда брюнетка с дълги крака и ангелско лице. Момчето се представи …

Тома : Казвам се Тома, ще дойдеш ли да ти кажа две думи ако обичаш …

Вероника : Ми щом си казал ще дойде щ о да не дойда.

 Тома поведе цицоранестата Рони към кухнята на хижата където готвеше негова приятелка, изгони я и и нареди да не се връща в близкият един час. Тома бе твъдо решен да опъне това надарено девойче и въобще не се колебаеше в приказките си.

Тома : Виж сега гледам те тука цяло нощ ми ги пъчиш тия цици и гледаш към мене. Явно си го търсиш а като гледам тоя с вас дето сте го помъкнали май май е лева резба …

Вероника : Ми кво те интерсува тебе бе кой къв е … Имам цици ще си ги показвам.

Тома : А искаш ли аз да ти покажа кура ми, имам кур да ти покажа.

 Без да се церемони Тома смъкна късите панталонки и пред момичето се очерта доста интересна картина. Седемнадест сантиметров обръснат кур със забелна главичка. Тя поечи да избяга но яките ръце на пияният Тома я върнаха ..  Той сложи ръката и на ташаците му и я притисна.

Тома : Айде де. Не се прави, че не ти харесва масажирай ги …

Вероника : Не бе не бе … Гледай какъв си сега.

Докато се противеше Вероника усети спонтанен пристъп на желание. Тя усети, че Тома имаше сочно парче, което не е за изпускане пък и не се бе ебала от около три месеца защото гаджето я напусна.

Вероника : Ама добре де то що така правиш … Ама да дай хубаво да го хване поне кво се дърпаш сега …

Тома : Абе аз ако искам може и сам да си го лъскам я го посмучай малко.

 Вероника заметна дългата си черна коса назад и коленичи на теракота в кухнята. С дясната си ръка тя управляваше надървеният кур на отворенгяса Тома смучеше главичката му и го поемаше навътре към сливиците. По едно време го извади, сълзи и текнаха от очите беше се задавила но не чака дълго и пак го пое. Тома доволен и ухилен до уши се радваше на поредното си завоевание.

Вероника : Мхммм ммм сладък е, много ти е голям сигурно пориш жените ммм дай го пак де да не ме бъзикай …

Тома : Искам да  ми изядеш спермата малка кучко такава.

Вероника : Давай, празн исе ако идва напълни ми гърлото.

Тома леко се отдръпна стисна я за носа и се се изпразни в зейналата уста на сладострастната Рони. Спермата му течеше навсякъде полепна по зъбите и засегна устните и и дори носа и … Видимо доволни двамата се качиха в неговата стая където продължиха с мръсните секс истории.