Момиче на 13 години съм и преди три месеща за пръв път се ебах за пари и от тогава не мога да спра (не заради парите обаче!)
До тогава се бях чукала само със две момчета на 15-16 години и мечтата ми беше да ми го вкара някой по възрастен.

 


Едно момиче (на 17 години) от нашия блок ми беше разказала че ходи на мотела да се чука със тираджии и аз е попитах дали мога да дойда със нея и … така … каза ми какво да облека … отидох ме … каза ми как става предлагането … и … не трая и 10 минути и един доста стар (50-60) и дебел турчин който беше паркирал там ме пита колко и какво … казах му че всичко правя и ако иска даже без презерватив … и … се качих във кабината със него.
Той ми даде знак че иска да съм гола и аз се съблякох. През това време той си сабу панталона смъкна гащите, извади полу надървения пенис и легна на коиката от зад
Даде ми знак да му направя свирка. Бях страшно възбудена и ми беше все тааа дали със и без презерватив ще се ебем
Аз легнах до него и започнах да му правя свирка. Той пъшкаше от кеф и това още повече ме възбуди. Обрязания му кур доби колосални размери (беше със сигурност над 20см дълъг и страшно дебел) и той се повдигна и ми даде знак да легна на койката. Аз легнах и той легна върху мене.
Той ми масира със рака мократа пута и понечи да ми го вкара. Но курат му беше доста дебел а аз много тесна. Така той бавно и леко ми го вкара до край.
Имах чувството че ще полудея от възбуденост. Полу седнал той ми хвана краката и ги дигна на раменете си и започна да ме ебе със бързи и силни удари.
Аз имах 3-4 оргазъма докато той мощно се изпразни във мене. Цялата треперех от възбуденост.
Тои си извади кура и аз си мислих че това беше но той ми даде знак да не се обличам, даде още 20Евро и ми показа да легна по гръб до него. Започна да ме гали по циците , да ми масира путата и изведнъж вкара единият си пръст във моето дупе после го извади и вкара два пръста и започна ритмично да ги вкарва, изкарва, върти, … Това жестоко ме възбуди и аз започнах да му масирам пениса отново.
Той ме обърна застана зад мен намаза си кура със някакъв крем и ме натисна от зад. Той леко и бавно ми го вкара … имах чувството че че се пръста но бях толкова възбудена че … всичко ми харесваше.
10тина минути ме еба яката отзад и след това го изкара и ми го вкара във путата където след 5-6 минути се изпразни отново.

Когато свърши почти не можех да ходя вече.