Значи всичко започна когато бях на 17. Тогава си сменях приятелките като носни кърпички. Поредната обаче беше с много странен характер.Не се разбирахме много.По  цял ден киснехме в тях и се ебахме… ама наистина много се ебахме.Едни свирки .. едно нещо … НАПРАО МЕ КЪСАШЕ. Тя цял Бургас с многото ебане я знаеше – курвичка беше.

Един ден си бях в нас и случайно и се обадих и чух до нея мъжки гласове , но тя ми каза че е с 2 нейни приятелки.много се натварих защото съм мн ревнив. Тогава реших да я изненадам като и отида на гости. Обаче ме посрешна майка и – Жана, каза че я няма и ме покани да пием кафе у тях. пък майка да видите – MILF .. страшна на около 34 години … едни цици .. едно стегнато бразилско дупе … перверзна физиономия

разприказвахме се с майка и – тя жената знаеше че дъщеря и много се дънеше. апък крушата не пада по далече от дървото. Жана много ме разпитваше за секса с дъщеря и. Пита ме дали ми е правила свирки като тези и изведнъж падна на колене и почна да ме бара по хуя. тогава разбрах накаде отиват работите. Свалих си гащите  и и го подадох. Тя като невидяла – така го засмука че ми изтръпнаха мадята. После я закарах към стаята на дъщеря и в нейното легло. Тя знаеше ко да прай и напрао се надупи и и цафна сливата.Аз си мислиж че като е на 35 ще и обирам байжините ама кът изкара ена путка с един як tattoo с пеперуда на путката .Почнах да и го бутам бавно ама тя сама си го наби.. така много време и го врях , но в 1 момент тя спря да ми се ниже , изкара ми го и ми каза  да и се изплюя на шпионката.  предупреди ми да внимавам. Почнах да и до давам  лекичко – тъкмо влезе главичката на хуя ми и реших да не я бавя много – НАБИХ И ГО ЦЕЛИЯ – Тя така изрева че ме хвана страх да не съм и направил нещо. Така се клатихме бая време. Нещеш ли вратата се отваря и кой да вида- дъщеря и с една нейна приятелка.Двамата с майка и останахме стъписани и незнаехме какво да правим. Обаче малката каза че това не и се случва за първи път и взе да се съблича като бе последвана от нейната приятелка. Така двете се намесиха и направихме една чудесна четворка.Така си прекарах един от най хубавите незабравими дни.На следващия ден ме беше малко срам да я поглена в  очите но на нея не и пукаше никак даже.Така приключи наща връзка тъй като вече бе касно да ми се извинява за изневярата.