Аз съм момиче на 16г., от София и искам да споделя една история, която се случи преди година:
Когато се сабудих видях, че моята най-добра приятелка ми е званяла, и и се обадих. Оговорихме се да се срещем и да се разходим по центара. Направихме го, след разходката отидохме в тях(нямаше никой)

, и започнахме да си говорим за училище, и по-точно момчетата в училище. Тя ми разказваше за едно момче, което беше и още е много секси, и аз се възбудих и седнах до нея(преди това седяхме през един стол). Тя учеше немски и аз започнах да я питам някой изречения как са на немски. Не знам как стана но я попитах как е изречението „Ти лесбийка ли си?“ на немски, двете започнахме да се смеем, и аз видях нещо в нея и се възбудих още повече. Попитай я няма ли да ми отговориш, и тя ми отговори нещо от рода на „Sie kennen Lesbian?“. Аз спрях да се смея, след мен и тя и след няколко секунди аз казах „Ja!“, изправих се, бутнах стола назад и се наведох към нея, и я целунах с език. Двете отидохме в спалнята на тяхните и аз я бутнах на леглото и започнах да се събличам, останах само по сутиен и прашки. Наведох се към нея и започнахме отново да се целуваме с език, бутнах я да легне и аз легнах върху нея, и започнах да я събличам. След малко тя беше само по прашки а аз и мачках гардите. Тя се изправи и започна да ми сваля прашките, след това започна да ме обарва по набъбналия клитор. Аз стенех от удоволствие, приближих се към нея и започнахме да се целуваме с език. След малко тя започна да ме ближе по клитора аз започнах доста силно да викам от удоволствие – получих оргазам. Свалих и нейните боксерки, и си наврях средния пръст в нейния клитор, тя извика доста силно, извадих го и започнах да я лижа и тя получи оргазам. Изправихме се и започнахме да си търкаме клиторите един в друг и да си натискаме гардите(нейните бяха много големи). Чухче, че някой идва и влязохме в банята, майка и се пребра, приятелката ми се направи, че се къме. Пуснахме душа тя стоеше изправена а аз под нея я лизах, а докато я лизах тя си навря пръста в моето дупе, когато го навря сеедно през тялото ми мина вълна. Изправих се и започнахме да се целуваме. Тя се наведе и започна да ме лиже, а през това време си навираше пръстите в моето дупе. Получих СТРАХОТНО удоволствие!!! Препика ми се и леко се изпуснах, тя започна още по-бързо да ме лиже получих мега як оргазам. Чухме, че майка и излиза, след като тя излезе няколко часа сме стояли в банята и си доставяхме удоволствие.
Няколко дни след това ние се избягвахме, но един ден аз не издаржах и и се обадих, и се оговорихме да отидем на кафе. След това както и предния път, но този път в къщи го направихме. От тогава по няколко пъти в седмицата го правим, СТРАХОТНО Е!