Мила беше готина мацка със стегнато дупе и големи цици , за нейната тридесет годишна възраст тя не бе пипала друга работа освен да се прави на врачка и с тези си умения да си изкарва хляба. Съседа и Веско ел. Техник на двадесет и две години , ерген бе лудо влюбен в нея , постоянно и пускаше тънки шегички и винаги разправяше че искал да му гледа на пъп.

Веско :  (Смее се) Здрасти Мила как е , кога да дойда до вас да ми гледаш на пъп.

Мила : Скъпо взимам за услугата иначе нямаш проблеми.

 Маг Мила втренчи големите си сини очи във Веско който от своя страна остави куфарчето с инструментите си на земята точно пред входната врата на блока в който живееха. Мила похотливо отиде до него и разкопча ципа на работният му гащеризон.

Мила : Срещу двадесет лева ще ти видя и хуя ако искаш Веско …

Веско : Ето ти двадесет лева и да тръгваме към вас.

 Мила не чакаше втора покана напъхаха се в асансьора и още там набара парчето му , бръкна в гащите му и започна да му прави чекия , момчето се одърви а палавата гледачка навлажни прашките си.

Влезнаха апартамента и се съблякоха , Мила имаше страхотни цици тя с изтънчен маниер съблече сутиена си и събу прашките докато пък Веско се бореше с работната си униформа.

Мила : Дай да ти помогна майсторе тия боксерки едвам ти одържат хуя , толкова е голям че ще ги скъсаш.

Веско : (Пъшка) Ще ти дам още двадесет лева ако ми го лапнеш .

Мила : (Смуче) Мммм така ли , дай го мммм как запълва устата ми само ще го изям мммм …

 Мила бясно смучаше натопорченият хуй на младият ел.Техник който се бе превъзбудил от удоволствие , млата магьосница в действителност знаеше как се правят магии , докато му духаше тя галеше и мачкаше надулите му се до пръсване ташаци , ту ги галеше , ту ги целуваше , ту си ги слагаше целите в устата.

Веско : (Пъшка) Оооох много си добра , страшна свиркаджиика си , сигурно цел живот свирки си п`равила …

Мила : (Смуче) Мммм млъкни бе ммммм искам да ми праснеш минджата знаеш как съм се възбудила мммм ммммммм …

 Веско леко дръпна главата на Мила назад хвана я с здравите си ръце обърна я на дивана на кучешка и заби кура си в увисналата от ебане факирска пичка. Започна да я клати здраво и докато го правеше се държеше за цомбите и като я щипеше за зърната това явно я побъркваше от кеф.

Мила : (Пъшка) Оооо ох леле ооохо оооо ооох да давай щипи ми зърната скъсай ми катерицата давай Веско да дааааа …

Веско : (Пъшка) Мръсница си ти , я чакай да го плесна това дупенце охооо , я какво дупка имаш само , обичаш ли в гъза да те ебът.

 Веско не дочака и отговор , при вида на аналният отвор на маг Мила той направо премести кура си и и го наби , осети как перверзната девойка направо потече от кеф , за това и усили темпото.

Мила : (Пъшка) Ооох това ще ти струва повечко ооох ама после ще се разбереме шибай ме оооох шибай гъза ми.

 Думите подлудиха младежа и той започна да я чука брутално и да пляска перфектното и задниче , докато я ебеше тя така силно се вбеше вкопчила в коженият и диван че без малко да откъсне парче.

Мила : (Пъшка) Ооох давай , давай , леле колко обичам да ме праскат отзад ако знаеш , това ме възбужда повече от всичко …

Веско : (Пъшка) Сега ще ти го дам , да го опиташ и на вкус ооох да видиш на кво ти мирише дупето.

 Веско извади кура си и се доближи до главата на Мила , той искаше да и го подаде да му прави свирки , врачката сграбчи кура му и отново жадно го засмука. Този път го правеше с вулгарният мотив че облизва аромата от наебаното си дупе.

Веско : (Пъшка) Ооох духай кучко , откачена си колкото си искаш ама точно това ме възбуджа , свири ми , свири ми че идва още един локомотив за задната ти гара.

Мила : (Смуче) Мммм дай ми го , дай ташаците ммм … От сега нататък ще ме чукаш безплатно , мммм чу ли , няма да ми плашташ , искам да бъде твоя секс робиня.

 Мила бе долкова възбудена че говореше несвързано , Веско я караше да трепери от кеф , кура му бе голям и много много твърд , беше жизнен и енергичен младеш точно по каквито си падаше партньорката му.

Веско : (Пъшка) Дай путката , дай путката …

 Мила се разкрачи на дивана а Веско легна върху нея , потърка кура си в клитора и и нежно го вкара , с постепенни тласъци евулюиращи от плавни към по-силни той набираше темпо , докато започна да я клати супер здраво.

Мила : (Пъшка) Много ооох много те харесвам , леле страшен ебач си , направи ме на кайма направо ооох еби , еби …

Веско : (Пъшка) Оооох ненаситница такава едвам се одържам вече , ебахти отгромната путка имаш , ооох ама точно това ми харесва …

 Веско едвам се одържаше да не си изхвърли в путката на вече неконтролируемата Мила , соковете му наприаха да излязат но като че ли той искаше да я ебе вечно , толкова много му харесваше игривият нрав на сладураната.

Мила : (Оргазъм) Оооох даааа , дааа Веско дааа ,искам да ме окъпеш в сперма чу ли Весенце ооох , празни ми се по циците в устата оох тека цялата ще ме побъркаш ооох.

 Тя бе накапала целият диван , направо струй от мъзга се стичаха под мощните тласъци на Веско.

Веско : (Свършва) Оооох ела тук дай си главата ела ооох даааа , леле оооххх я виж колко хубаво ще те нахраня ооох.

 Веско се изпразни на лицето на магьосницата , той дори с ръка взе от спермата си и почна да и маже циците , Мила се облизваше и допълнително се мажеше навсякъде…

Мила : (Стене) Оооох страхотно беше мммм , дай го да посмучам мммм …