Казвам се Ставри и от десет години насам се се опитвам да изчукам моята съквартирантка Надя. Бяхме студенти в УНСС и живвехме в една малка стая в студентски град. Какво ли не опитвах но красивото момиче с чудесни пличици и сладострастно личице все ми бягаше. Един ден отидохме на разходка в Южният парк свечеряваше се, а аз си казах ще я шибам днес ако ще това да ми струва всичко.

Надя вървеше по напред от мене и се оглеждаше скимна ми идеята да я тикна в храстите между дърветата по предлог, че искам да и кажа една тайна. Гледах я очите и дръпнах страничното ципче на поличката, с която се бе нагиздила. Надя видя зачервeното ми лице и усети, че я докосвам не като приятел. Аз бръкнах в гащичките и и разрови сладката и путчица, с другата си ръка започна да си масажирам полунадървеният хуй.

Момичето първоначално тръгна да ме блъска но от няколкото пръстчета, които и сложих във вагината се възбуди и поостана да види какво я чака. Прошепна в ухото ми, че иска да и покажа инструмента си, ооохх колко време чаках да се навие да я еба тази лолитка. Събух си дънките и слиповете, а кура ми се показа на бял свят.

Отбеляза, че е малък но аз без да и давам обяснения я натъртих в храстите и с бързи движения успях да проникна в мократа и сливка. Това, което забелязах е, че на Надя и харесваше защото се чуваха едни сладки мъркания докато го вкарвах и изкарвах. Да може да ми е малък но дебел и много твърд. Бръкнах с пръстче в дупенцето и докато и го мушках, като и го сложих за сетен път чух одобрителни стонове и пъшкания.

Покрай нас мина някакъв колоездач и едва не се преби при вида ми как чукам сладкишчето Надя в храстите на парка. Голите и крака станаха в пръст от земята по косата имаше паднали клонки, аз и бях повдигнал розовото потниче, от което бяха изпаднали две твърди бели цицки.
Казах и, че ще свършвам и искам да го лапне, нави се и коленичи в калта между храстите хвана го с финните си пръстчета и старателно си го сложи в устенцата, почна да върти страшна свирка като накрая си излях спермата в гърлото и …

Най-накрая успях да опълна това сладурче, макар и в не много приветливата обстановка на храстите в южният парк.