Роси беше минионче, което наскорo навърши осемнадесет години. Заедно с Митко, който беше на двадесет и пет живееха врата срещу врата и бяха просто приятели по съседски. Един ден обаче Роси позвъня на вратата на симпатичният младеж Митко с молба да изчака майка си и баща си двадесет минути защото нямала ключ.

Митко : Роска заповядай бе не се притеснявай, даже ще те черпя една бира.

Роси : Е мерси много златен си …

Седнаха в кухнята размениха си няколко общи приказки а през останалото време отпийваха от бирите. Митко извади втори а после и трети а времето минаваше. Момчето забеляза как докато отпиваше от бирата комшийката му правеше някакви въртеливи движения с езика все едно, че лижеше главичка на пенис.

Митко : Росинко ако продължваш така ще вземе да ми стане хаха.

Роси : Ами това ще да е интересно не мислиш ли …

Автор : Роси придърпа стола да съседа си, тя остави бирата на масата започна леко да гали крака му като стигна чак до оная му работа.

Митко : Охаа Роска приятно ми е ама да не разбере гаджето ти … Мене ме е шубе от него.

Роси : Вече нямам гадже, спокойни просто замълчи и разкопчай най-накрая тези дънки.

Седяха на дивана в хола, кура на Митко вече беше станал той свали дънките и боксерките и остана само по пишка. Роси започна да целува ташаците и натопорченият пенис на леко учуденият Митко той не беше очаквал свирка този ден още повече от човек с който са на здравей здрасти.

Роси : Мммм Мите много е готин … Харесва ли ти така ммм , добре ли го правя.

Митко : Ох Росице супер си, недей да спираш моля те, само че може ли да ти видя циците.

Автор : Роси съблече ризката ризката с която се бе накиприла и разкопча сутиена си, пред Митко лъснаха добре сложените и гърди, той мигом засмука заръната а тя поддържаше огъня като му лъскаше патката. Той бавно я положи да легна на дивана и събу дъковата и поличка, сетне махна и прашките, пред него се очертаваше чудесната фигура на съседката Роси.

Роси : Вкарай ми го, искаш да ме клатиш грубо. Искам да те усетя .. Бъди брутален, чу ли ме?

Митко : Ооох така като ми говориш ще взема да свърша предварително, я как лесно ти влезе, широка пичка имаш , явно бая ебане си видяла.

Роси : Да говори ми така, псувай ме аз съм една малка кучка.

Митко : Ооох Роска джудженце малко така ме възбуждаш, че ще ти скъсам клитора.
Митко се вслуша в молбата на Роси за по-твърд секс и я натисна силно, кура ме беше бая голям и докато и го мушкаше се чуваше звук на клокочене. Росица беше толкова мокра, че мъзгата и потече по целият диван на младежа.

Роси: Оооох да давай, премести го в дупето искам да ме опънеш отзад.

Митко : Ето това е яката кучка обърни се малката.

Роси се надупи а Митака и го прасна отведнъж. Започна още по-силно да и го вкарва но усети, че му идва. Извади го и го изцеди около аналният и отвор. Сетне навлажни пръстите си и и ги подаде в устата. Комшийката старателно ги облиза и двамата уморени се опънаха на диванчето.