Боби беше квартален скинхед от Мусагеница, бръсната глава, татуировки, силни ръце абе въобще двадесет годишно страшилище за момчета и момичета. Този опасно изглеждащ млад мъж и тази нощ излезе на лов за момичета. Обиколи всички квартални кръчми но от изпитите бири така или иначе нищ о не успя да забърше. Тръгна да се прибира в апартамента си намиращ се на шестият етаж в жилищтната му кооперация но точно на асансьора обаче свари съседката му Илияна.

Тя бе на тридесет и пет изглеждаше фантастично с черна къса коса, впит панталон на раета и от онези даскалските ризи с якичките. Дупето и се клатушкаше в такт с походката, циците и бяха напращели а погледът и сякаш крещеше, че иска да бъде наказана. Пияният младеж се качи с нея в асансьори и започна да я бъзика.

Боби : Ооо Илиянче кво става бе нещо много си напичкела.

Илияна : Абе не говори така на кака си бе келеш … Пак си се напил май …

Боби : Е кво кажи, че не ти се ебе нещо младо … Нема да ти повервам …

Боби като на ташак натисна стопа на асансьора а Илияна изпадна в лек смут …

Илияна : Виж са кво направи бе леле тъпак такъв.

Боби : Стига де ще го оправя ама дай първо да оправя тебе, моля те бейби.

Макар и опитите на Илияна да направи нещо или да изивка, Боби я приклещи и тръгна да пипа циците и дупето и. Запуши и  устата  за да не крещи и започна да и бръкна под черният и раиран панталон дори и под прашките, с които се бе нагиздила преподавателката по английски.

Илияна : Ооох защо така правиш де … Много си лош ..

Боби : Искам да те изчукам тук в асансьора да видиш, че това не се случва само по вицовете. Опаааа май усещам мъзгата ти.

Илияна : Леко само моля те, оф какъв си малък мръсник.

 Илияна се дърпаше буташе но накрая разбра, че няма как да се пребори с кварталният скинар. Тя се остави на ласките му най-малкото, че и хареса как и бара путката. Боби разкопча внимателно панталона късният час предразполагаше да няма желаещи да се возят на елеватора така, че можеше да прави с нея каквото си поиска.

Боби : Сега ше ми лапаш кура … Лапай! Лапай!

Илияна : Ммм ама ти го извади бе мм. ..

Боби я накара да клекне и си сложи надървената паца в начервената мутра на Илияна. Бяха заседнали между етажите, нямаше въздух а Боби допълнитлено създаде дискомфорт като си набута хуя чак до гърлото на младата учителка. Тя ще неще го пое и дори започна да си го направлява с ръка. Харесваше и няма две мнения тъй като много умело въртеше минета.

Боби : А така курве такова, яж уя и не бърбори много да не ти набия шамарите.

Илияна : Добре де споко амм той бил сладък бе пък и голям  …

Боби : Е такива лигли ненавиждам казах ти духай и не ми плещи тъпни …

Илияна продължи със свирката но алкохола пречеше на Боби да свърши. За да му е по лесно той хвана я накара да се надупи на вратата бързо и яростно смъкна панталона и черните и прашки и започна да я ебе в оная работа. Направо я разби горката не знаеше на кой свят се намира.

Илияна : Абе Боби бе … Лекичко бе мойто момче .. Оххх ти си бил голям  темерут боли ме путката бе …

Боби : Айде лапай отново, че те чака малко семенце да попиеш!

 Илияна пак лапна хуя му а той с цялата си мощ се изпразни в гърлото и дори я задави. Сетне тя седна на земята в асансьора изморена и превъзбудена. Интересното бе, че дълго време мълчакаха през, което тя продължи да се пипа по интимните части.