Нова гимназия, нови съученици нови приятели нови предизвикателства…
С много труд и положени усилия ме приеха в гимназията, в която исках да ме приемат… В новия си клас не познавах никого. Започна гимназиалният турнир по баскетбол и се радвам че съм част от отбора. …. Тази игра беше много важна- играхме за полуфинал.

 

Играта вървеше горе-долу добре. Незнам какво ми става! Явно от покачването на адреналина забелязвам издутината в гащите на две-три момчета от противниковия отбор, както и на един от нашия клас. Много добре знаех какво е това, но само няколко пъти ми се беше случвало да обръщам внимание на мъжките атрибути. Започнах да се разконцетрирам и да правя глупави грешки. Съзнанието ми започна да обръща внимание и на стегнатите кореми които повече от играчите имат, както и на капките пот които се стичаха по устните на играчите. Играта наистина беше успорвана- ние повеждахме, те ни настигаха, разминаваха ни, ние изравнявахме и т.н. В последните 6 минути те ни разминаха с 4 точки. Така не успяхме да се класираме за полуфинала.
Би звънецът и следваше голямо междучасие. Момчетата от двата класа напуснаха салона- отидоха към близката закусвалня аз не излезнах веднага защото не бях гладен. Предстоеше час по Физика. Влезнах в съблекалнята за да се преоблека. Дочух шума от падащи капки. Идваше от банята. Душ!? Та всички се изнесоха веднага щом звънеца удари. Отидох да проверя да не би да е някаква авария. В банята върху едно шкавче видях екип от нашия клас, явно някой се къпеше. Не знаех че тази баня изобщо работи! Направих крачка напред и видях Стоян от моя клас под душа, той не ме забеляза, защото беше с гръб към мен. Познах го по силно накъдрената му коса и по бронзовият му тен. Изобщо не познавах Стоян, само името и образа му… „Какво става с мен „; „пред мен стои голо момче“; „оставам“; „излизам“ … през мозъка ми минаваха хиляди мисли. Борба между психиката и физиката ми! В крайна сметка реших да запазя самообладание и да излезна.
Излезнах без да издавам нито и шум. Седнах на една от пейките в съблекалнята, забелязах че пенисът ми се е надървил максимално, този път дори и без да го докосна! Учуден от случващото се сложих лакти на коленете си и подпрях главата си на ръце за да обмисля случката. Образа на Стоян не напускаше съзнанието ми както и кръвта не напускаше пещеристото тяло на фалоса ми. Стоях така около 2-3минути, докато чух че Стоян идва към съблекалнята. Навдигнах глава и видях Стоян само с една кърпа. Веднага станах- уплашено- като гръмнат заек с мисълта че ме е забелязал докато съм го гледал под душа. Той се усмихна и ме гледаше право в очите (вече бях сигурен че ме е забелязал). Какво става с мен- проследих с поглед как една капка се стича по стегнатия му корем към хавлията, още повече се уплаших и веднага го погледнах в очите! Той също ме гледаше в очите… Забелязах как неговия поглед се снижава към пенисът ми. Чух едно „Уау!“ веднага  погледнах към пенист ми- не бях го виждал в такава огромна форма! Бях със свободни боксерки, гащетата от екипа също бяха много свободни… След тази „игра“ на погледи Стоян ме попита- „Затова ли беше толкова разконцентриран в играта?“, аз поклатих глава.
Приближи се към мен, наддигна потника ми, и облиза лявото ми зърно. Беше толкова възбуждащо, че имах чувството че скоро пенисът ми ще експлодира! Изгубих контрол над себе си и протегнах ръка към малкото бяло секси дупе, което видях под душа… Стоян махна устата си от лявото ми зърно и почна да ме целува. Аз го прекъснах и моментално си събух гащите, заедно с боксерките, развързах и хавлията на Стоян. В този момент се чувствах като кукла на конци, управлявана от него. Той ме накара да легна на пейката- аз неможех да откажа- той дърпаше конците! Не бях точно легнал- коленете ми бяха на земята а тялото в/у пейката. Усещах как нагорещелият ми фалос докосва ледената пейка- потръпвах. В един момент усетих как огромният пенис на Стоян навлиза в ануса ми – беше невероятноо! След серия от няколко вкарвания в моето тяло скъсах конците, които ме управляваха напълно, бях загубил ориентация за времето. Вече не усещах мощните тласъци и в един момент Стоян ме хвана за косата и аз станах от пейката. Той се изпразни върху еректиралият ми пенис и почна да ми прави фелацио – беше величествен завършек на сексуалната ни игра изпразних се върху тялото му. След минута се озовахме под душа, имаше ласки и нежни докосвания.
В крайна сметка след като се измихме и облякохме, влезнахме към края на предпоследния час!