Мръсната Диди беше момиче от квартала на двадесет и една-две години. Всички и се подиграваха, че беше нечистоплътна като повечето от присмехулниците я бяха минали. Легенди се носеха от тези, които са правили секс с това иначе симпатично четиридесет килограмово парче. Да вярно, че беше малко рахитична и путката и смърдеше на риба от километри но пък за сметка на това правеше фантастични свирки.

Помня когато се бяхме събрали аз, Пешо съседа и Спас пияницата от отсрещният блок, бяхме в някаква смотана кръчма и тя дойде при нас. Отпусна се накара ни да и поръчаме бира, две, три…

Така от приказка на приказка започнахме да я питаме защо не си мие оная работа. Диди се възбуди спомена нещо, че била мръсница и така я кефело като броени минути след това ни заведе в тях да ни духа.

Събу си гащите, косматката и изкочи на бял свят,  беше направила някаква имитация на интимна прическа но не много сполучилива. Ние обаче гледахме големите и цици и напращелите и зърна. Извадихме си патките и почнахме да лъскаме над нея. Тя пое по отделно хуйовете ни, ближеше ги, целуваше главичките и издаваше нечовешки стонове през носа.

Докато ми духаше, Пешо и Спас и бъркаха с куровете си в ушите и очите гледката беше страхотна. От време на време някой я караше да лапа толки а тя чинно изпълняваше всичо, което и кажем. Мръсна – чиста, това бе Диди курвенцето. Мина известно време в минети и всички бяхме готови за кулминацията а именно празненето в зурлата на това сладурче.

Мръсната Диди този път беше незаменима, колкото и гадни да бяха слуховете за тази квартална разпоретина си направихме кефа яко. Един по един и напълнихме жадната за житейски сок фуния като дори накрая ни благодари. От този момент нататък се отнасяхме по благосклонно към това творение на природата а именно бясната мърла Диди.

Още много може да се разкаже за секс подвизите на Диденцето с миризливото путенце но най-важното е, че до днес си ни е оборотно пачавренце.