Миглена беше палава девойка от столичният квартал Красна поляна , всички я познаваха заради хобито и да прави безразборен секс , някои се възползваха от услугите и други бяха плахи но пал прибягваха до нея като ги удари хормона.Димо бе неен набор и и бе яко навитак с тая разлика че я знаеше що за стока е и се колебаеше дали да си поиска до деня в който нямаше как когато останаха тет-а-тет голи в басейна Спартак.

Димо :Леле Муци как ме възбуждаш като си мокра , може ли да ти пипна циците (смее се)

Миглена : Давай бе , кво нещо да не би да се притесняваш , пипни ги даже ще ги оголя …

 Миглена повдигна сутиена си и пред загорелия поглед на Димо лъснаха големите и цомби с напращели сочни зърна които го подтикваха да ги оближе , гледката в неговите очи беше уникална , това за което той си бе мечтал , бленувал , сънувал и желал.

Димо : Охооо да ги пипна а ?

Миглена : Айде де , цункай ги ако искаш.

 Димо това и чакаше той жадно започна да мачка , лиже и целува гърдите на сладострастната Миглена която той наричеша с галеното Муци.

Димо : (Пъшка) Ооох Муци мммм ела ела , харесва ли ти така да ти правя с езика , а ?

Миглена : Екстра си , я го върти около зърната …

Автор : През това време няколко наблюдаващи тийнейджъра които бяха останали час два преди затварянето на басейна гледаха и пипаха интимните си части , въобще не се смутиха от това че Муци и Димо забелязваха действията им.

Миглена : Я ский тия хлапета как ни гледат , пипни ме по оная работа де …

Димо : Мокра ли си ? , я , я да видя …

 Димо прокара ръка под банските на Миглена , пичката и изпускаше соково на наслада , в унисон с водата се усещаше желанието и младежа да я изчука , докато играеше с гърдите и тя го барна за хуя което го възбуди до краен предел…

Димо : Отивай под душовете искам да те еба …

Миглена : Не се бави сладък …

 Миглена отиде под душовете както нареди Димата , путката и гореше от нетърпение да дойде и да и го набута , той пък от своя страна беше толкова надървен че го беше срам да излезне от басейна за да не го видят персонала на локалния бар.

Стана и се запъти направо към банята на басейна …

Миглена : Охооо ето те , виж вече приключват дали няма да ни изгонят …

 Димо въобще не чакаше сграбчи я здраво за раменете нагъзи я и и наби надървения си кур в наводнената и путарана…

Миглена : (Пъшка) Оооо да , да давай мммм ебати големия кур оооох …

Димо : (Пъшка) Сега ше видиш ти , охааа харесва ли ти а пиле …

Автор : Димо започна здраво да шиба възбуденото момиче , кура му скърцаше от силните му тласъци , ташаците му се пляскаха под нея , а тя се бе подпрял за плочките и с присвите очи и отворена уста се кефеше на якото ебане което той и прилагаше.

Димо : (Пъшка) Харесва ти а Муци , ако знаеш само от колко време исках да те шибам оооф тая путка бе , ще те скъсам ей ….

Миглена : (Пъшка) Да , да оооооо да , давай , много ми харесва , що не си казал бе леле ако знаех че имаш такъв хуй щях да го изям бе леле ооох ….

Димо : (Пъшка) Ела тука да лапаш айде че не мога да се сдържам искам да ми правиш свирки.

Автор : Миглена обичаше да лапа сочни и големи парчета , при призива на Димо да му духа тя се нахвърли като хищна хиена , коленичи и пое с уста еректиралия му член , започна жадно да си го пъха в устата та чак до сливицие.

Миглена : (Смуче) Ммммм , харесва ли ти а ?

Докато му лапаше пишката го гледаше в очите и следеше реакциите му.

Димо : (Пъшка) Духай сладко , много ми е гот ооох страшна си давай мммм …

Миглена : (Смуче) Мм , ммммм искам да ми се изхвърлиш в устата , искам да ти изпия спермата.

Димо : (Пъшка) Ще ти напълня дзурлата така да знаеш ооохаа , още малко давай давай …

Миглена : (Смуче) Мммм ммммммм вкусно вкусно , я ме чукай още малко в пичето.

 Димо отново и го вкара в пичката , като тя легна на терикота в банята а тоя я яхна отгоре , започна да я ебе като за последно , сливата и бе максимално разпенявана , страстта с който я блъскаше бе неповторима всеки момент и двамата щяха де ескплодират.

Димо : (Пъшка) Ъъъх , ооооо сега ще го искарам да ти го изцедя на мутрата …

Миглена : (Свършва) Давай Димо оооох айде махай го защото искам сперма аааа тека , страшен си Димо искам , искам спермаааааа …

Димо се опръска целия от соковете на партньорката му , чаршафите бяха подгизнали толковав много я бе възбудил че все едно се беше напикала.

Всеки момент се готвеше да я нахрани със спермата си , ташаците му се бяха подули до пръсване и само чакаше да атакува сладкото и личице.

Димо : (Свършва) Давай , давай бързо да ти го бутна в устата а така оооххх красиво леле , гълтай мила гълтай …

Миглена : (Смуче) Ммммм вкусна ти е спермата ммм ще си направя гаргара ммммм …

 Миглена изсмуча старателно спермата на Димо , много и хареса преглътна всичко и изплези езика си за да му го докаже , дълго време след това остана да му гали кура и облизва главичката което го зареди за следващ подвиг  тъпто бе че трябваше да се махнат от басейна защото охраната вече обикаляше покрай душовете и бе неудобно да останат , изход за тях бе да го включат към палавите им приключения.

Димо : (Стене) Послушно момиче браво , харесва ти да гълташ а ?

Миглена : (Пъшка) Ооох да Димо айде да те вода у нас да ме чукаш още просто не мога да се стърпя или ако искаш може да направиме и тройка с охраната…

 Миглена погледна съблазнително към бродещият охранител и показа омазаната си в сперма физиономия , купона продължи до късни доби.