Казвам се Вальо и от два месеца си имам гадже … Казва се Мими, Мария …. Много е яка и ще ви разкажа как за пръв път и го бутнах отзад. От този момент нататък не мога да спра да я помпам анално, само като дойде в нас и започвам да се занимавам с финното и задниче, което сякаш крещи наеби ме Вальо (не че не го и казва тая палавница).

Вальо : Оооо Мими айде да те шибам, че не мога така само да гледам тая къса поличка.

Мария: Шибай щом си рекъл, че ще шибаш.

Отпуснахме се на леглото свалих и първо сутиена, после поличката и прашките както си му е реда. Мария беше джобно гадже около 1.50 – 1.60 и аз не знам точно. Много палава беше пикличката щом ме видеше надървен веднага бъркаше и почваше да ми млати чекии. Абе просто я кефеше да прави секс и да я ебат по всяко време.

Вальо : Искам да ти го набия в гъза до сега не съм ти го мушкал там.

Мария: Еми .. Хубаво ама леко .. ммм моля те лекичко го искам.

Вальо: Я не ми се лигави виж какъв задник имаш няма пощада.

Вкарах и го анално и започнах да я еба яростно цицорите и се клатеха яко, докато и го мушках я плясках по дупето, което след броени минути стана алено червено. Тя стенеше супер възбуждащо, пъшканията и ме побъркаха. Свърших в дупчицата и я пляснах последно по сладкото дупенце.

До ден днешен направо я скъсвам не знам как поема толкова анално ебане имайки предвид, че кура ми не е никак малък и това не е реклама а самият факт. Мими свикна да я чукам отзад всеки ден а аз путка не искам да видя защото това удоволствие да я натегна заднешком  е незаменимо.