Венко и Мара бяха вдовци и съселяни от Стефаново малко и китно селце … Венко беше дърт пергиш минал петдесетака а Мара най-малко десет години по млада и доста запазена жена. Двамата бяха просто приятели, Венко овчар а Мара се грижеше за някакви си там разсади. Един следобед се срещнаха на полето Венко и беше хвърли око, ех тея цици все му се набиваха на очи.

Венко : Ей Маро що се обличаш като дете ма …

Мара : Епа зер, оно не ти ли аресва …

Венко се приближа към Мара, която насаждаше някакви семена, той захвърли гегата на страни и мина отзаде и …

Венко : Я са да ти покажем яз що умеем.

Мара : Охохо не бре що, че правиш сега.

Венко със здравите си ръце смъкна дългата пола и гащите на съселянката си извади надървеният си уй и  и го сложи в задната дупка. Беше разработена старата чанта, хубава червена хълка, меко и влезе. Подпря я на каруцата, с която беше дошъл и започна да я шиба като за световно.

Мара : Олеее боли ме Венко по полека бре селски, че ми сцепиш гъзето …

Венко : Я па тая ти що ме лъжеш ма то ти е сцепено още от време оно я виш какъв кратер е …

Венко го извади и се опита да си вкара ръката, лицето на Мара бе почервеняло стискаше зъби но вътрешно и харесваше. Тази труженичка явно си падаше по аналните приключения. Венко  отново бутна члена си в дупето и и започна да и мачка циците  през дългата блуза, която бе нахлузила. В пристъп на дивашка страст и агресия, той скъса горната дреха а под нея се появиха белите и все още твърди цици.

Венко : Я каква мантафонка си … Оххх земи тоя кур Маро оох …

Мара : Абре по полека бре батиса ми гъзо боли мааааа бре Венко ооох боли ма …

Овчарят мачкайи циците и завирайки дългият и дебел селски член в задника на Мара усети, че му идва. Той си го извади и я постави на колене. Изцеди го на лицето и като  цялата стана в сперма.  Мара си отдъхна тъй като задницата и бе направо разбирта от мощните тласъци на палавият овчар.Той старателно я избърса с една хавлиена кърпа и и обща да я навести за още един сеанс в късните часове.