Привет и от мен, казвам се Мария и бих искала да споделя едно странно свое сексуално преживяване, което не бих разказала на никой друг, а ми е по-лесно да го опиша. Аз завърших селско стопански колеж специалност ветеринарство. След като положих успешно изпитите си, реших да си намеря работа и попаднах в частна ветиринарна клиника. Собствениците ме приеха с голямо доверие, понеже аз се стараех повече отколкото трябва, причината затова е, че аз обичам да се грижа за животните. Почти беше изминала половин година от моето пребиваване там и ето какво ми се случи.

В нашата клиника беше прието на лечение куче порода ротвайлер със счупена лапа , наложи се да му направим рентгенова снимка, след което се оказа, че счупване липсва. Но, се оказа, че има изкълчване на крайника, за което трябваше да му се постави шина за да придържа в правилна посока лапата. Шинирахме крайника, а кучето оставихме под наблюдение в клиниката. На следващият ден собственичката на клиниката госпожа Петрова, ме повика в своя кабинет за да ме попита за състоянието на ротвайлера.
Когато пристигнах в нейния кабинет, Петрова беше вече с лекарска престилка и ръкавици. Тя започна прегледа, като започна да гали кучето по главата докато то примижваше от удоволствие, след което ръцете й се пренесоха по цялото му тяло, стигайки до пениса му. Подаде ми найлонова торбичка, която трябваше да придържам под члена му, а тя с нежни движения нагоре-надолу масажираше мъжкото му достойнство.

Когато членът придоби значителни размери и беше готов да изригне сперма, тя ми показа оголената му зачервена главичка и започна да го облизва неистово. Направи два-три кръга с палавото си езиче, след което го засмука, движейки ръката си нагоре-надолу по ствола му. Когато усети, че ротвайлера ще изригне, тя увеличи темпото на движение, след няколко секунди животното се освободи бурно и обилно. Неговият член беше доста огромен в червено-син цвят, а спермата му се вливаше в устата й отначало на тазали, а после на нежни струйки се стичаше по брадичката й.

Накрая Петрова придържайки мъжествеността му, се усмихна и каза: „Е, те това е мъжки екземпляр”- и изпадна в неистов смях. След това тя взе няколко капки сперма, които бяха попаднали на кушетката и ги постави под микроскоп, като ме извика да видя хилядите движещи се сперматозоиди. Тя взе една спринцовка и я напълни със сперма, след което изхвърча от кабинета.

Аз останах в кабинета и отидох при ротвайлера, наблюдавайки го неусетно припомняйки си сцената на която бях свидетел усетих, че се овлажнявам между краката и ми се прииска да усетя мъжествеността му между бедрата си. Да, невероятно, но аз се възбудих от члена на едно куче.

Историята с ротвайлера има продължение, което ще прочетете в следващата част.

 

Порно Сериал. Случка с Ротвайлера, част. 2


Сцената на която бях неволен свидетел не ми излизаше от ума.Така се случи, че след един ден аз бях дежурна сама в клиниката 24 часа. През нощта приех две кучета, които бяха нахапани от свои събратя. След като приключих и тръгнах към кабинета си, чух ротвайлера да плаче. Върнах се и отидох до неговата клетка, той промъкна муцунка през рештката и забучи нос между краката ми, като се опитваше с език да достигне до влагалището ми. Аз го чукнах леко по носа и се прибрах в кабинета си. Сядайки на стола зад бюрото усетих, че моето „коте” започна да се овлажнява и то обилно.

Свалих си бикините, както съм на стола и започнах с пръстче да се възбуждам , стана ми приятно и почувставах невероятно удоволствие, изведнъж започна да ми се привижда члена на ротвайлера. Не можах да се стърпя и не разбрах кога пристигнах при неговата клетка, той отново втикна нос между краката ми. Отворих клетката и докато разбера, бях вече седнала на пода, а той започна с език да ме ближе. Примирах от удоволствие, а когато погледнах към неговия член, той се беше втвърдил и уголемил до 5- 6 сантиметра.


Прочетете повече за приключенията на Мария в нашата VIP зона.

Очакват ви още 7 невероятни епизода!

СТАНИ VIP СЕГА!

Вход за достъп

За да имате достъп до тази страница, е необходимо да изпратите SMS на номер 1092 с текст serialche ,след което ще получите код за достъп, който трябва да въведете в полето по-долу и да натиснете на бутона Проверка на кода.

1 смс е само 2.40лв с ДДС