Валя беше касиерка в една от най-уважаваните банки в страната и то не къде и да е а в центъра на столицата. Надарена с всичко, за което един мъж мечтае то не са цици, то не са крака, то не е усмивка абе всичко. Аз Димитър охрана на банката млад мъж макар и леко пълничък абе да си го кажем направо дебел на 29 години много хитър и ловък. Гъзарките от персонала, вайзерки, управителки и прочие натруфени кокони не можеха да стъпят на малкият пръст на червенокосата касиерка Валя дори я отбягваха само заради това, че ги превъзхожда с красотата си и кара всеки клиент да дръвчи кур при вида и.

Един ден през обдната почивка я избъзиках ей така за купона :

Димитър : Вале ти правиш ли свирки на твоя …
Валя : Що тебе к`во ти пука бе …
Димитър : Ми не бе питам защото тези сочни устни сигурно си добра в оралния …

След тези мой думи тя се втренчи в очите ми по един много особен начин.  За секунди помислих, че съм прекалил но красноречивият жест да я последвам към нишата пригодена за служителите ме озадачи.

Валя : Слушай какво сладурче не се ебавай с кака ти Валя .. Знам че си преуморен. Свали панталоните.
Димитър : Е тук ли, ама то такова …

Валя беше много ловка в ръце смъкна ми дънките и извади и без това натопорчената ми патка на въздух. Започна да я гали да я върти и суче … Не можех да повярвам какво се случва но явно ми бе ден. Дългата и червена коса се оплиташе в ташаците докато трескаво засмукваше оная ми работа ооох всеки момент щях да експлодирам.

Димитър : абе леле празня се да знаеш оххх кучка си ти ще те изям …
Валя : Напълни ми устата искам да ти опитам спермата.

Изцвъках се в ненаситната устичка на палавата касиерка тя се облиза и вдигна панталона ми и се върна на работното си място.