Преди години като бях още тинейджърка се влюбих в един по-голям май от мен.Така хлътнах по него но знаех че и той ме харесва.

 

Бях само на 17г., той идваше у нас и тайно се целувахме. По цели нощи си мислех за него и се пипах по пичето. Той обаче никога не ме натисна да праим секс – може би защото смяташе че съм малка и девствена. Така мина година и веднъж в моето нетърпение той ми каза че има и други начини да задоволя неговите, а и моите потребности. За първи път видях неговата голяма пишка и така се научих да му прая свирки.  Той по някога ме караше да коленича разкрачена пред него за да милвам моите цици и се радва на путето ми. В това време лъскаше бастуна и аз измъквах спермата му. Въобще научих се да го докарвам до върха по различни начини, а и на мене ми беше добре. Исках да го запазя само за мен. Така измина още една година и когато бях вече на 18 една вечер се прибрах по рано видях в спалнята нещо ужасно. Майка ми тогава беше на 37 изглеждаше доста добре и секси,и го бе възсегнала и се чукаше яростно с него. Той правеше това с нея което аз бях искала да прави през последните 2 години с мен. Избягах от вкъщи, отидох при най- добрата си приятелка. Не исках да видя нито разгонената ми майка нито него предателя.

За 3-4г се случиха доста неща.те живееха заедно макар че той бе доста по млад от майка ми а аз завърших училище започнах работа живеех при баба ми.залюбвах се,чуках се и се разделях с няколко момчета.но умът и любовта ми бе там.и ето че отново вече като зряла жена се сближих с тях 2-та.заживяхме заедно.аз уж простих на майка ми,тя ми се извини а мажат в когото някога бях лудо влюбена измисли някво шантаво оправдание.още го обичах но живеех с идеята з аотмъщение.за мен врага беше моята майка а той – подлеца предателя.

Една вечер докато майка ми беше дежурна в болницата го съблазних. Накарах го да му яхва ту в лице ту аз се надупвах на задна прашка.разкрачена го накарах да лиже клитора и путката ми,а после и дупето ми. Държах се нагло и като господарка с него. Така беше и през следващите няколко седмици. Докато веднъж го пришпорих и заминахме с колата на един планински хотел там се чукахме във ваната дори и на терасата и аз свършвах на всякъде по лицето му, овлажнявайки го с женаска мъзга.

Накрая го накарах да се обади на оная кучка майка ми и да и каже че съжалява за това дето се е е обвързал с нея, но на молбата и да обсадят по споконо нещата,отвърна че е безкомпромисен и продължих да го карам да ме чука до престъргване на пишката му, докато накрая тя взе да не му става. Тогава аз го възседнах и сменях ту кура му ту устата му така си отмъстих но накрая осъзнах че освен на майка ми отмъстих и на себе си. Сега мисля по друг начин- нека майка да си го вземе а аз да търся своето, защото искам свободата и да намеря своя живот и своята любов.