Когато бях на 20, започнах силно да се интересувам от доведената ми сестра, Мариета. Тя си беше истинска нимфоманка, и изобщо не й пукаше с кого спи, трябваше само той да има действащ пенис. Но и тя си беше сладурана! Кръгли, твърди гърди, дълги стройни крака, които винаги бяха изложени на показ без значение какво беше облякла.
Една вечер тя беше с момичетата на съседите и ме извика за да й помагам. Ние четиримата с Ели (коята беше на 18) и Петя (която беше на 19), гледахме телевизия, когато сестра ми предложи:
– Хайде да направим нещо, но първо трябва да обещаете, че ще си остане само между нас.


Двете момичета кимнаха, съгласявайки се с нея. – Ти също, малък братко. – каза тя. – Трябва да обещаеш. – Разбира се, обещавам! – отговорих аз, без да имам и най-малка представа какво е наумила доведената ми по-голяма сестра и какво бе научила другите момичета.
Тогава Мариета постави Петя на коленети си и започна да смъква тънките и бикинки. Петя се усмихна и разтвори краката си, давайки ми добър изглед към нежната си, розова путка.
– Прекрасна е, нали? – сестра ми потри средното си пръстче върху изненадващо мокрите срамни устни на Петя.
Аз се съгласих мълчаливо, взирайки се в голата путка на момичето. Когато видя погледът на лицето ми, Мариета каза на Ели също да си свали бикините и да си покаже путката. Ели беше много по-добре оформена от сестра си и аз направо полудях когато видях сладката й обръсната цепка без нито едно косъмче по нея. Мариета усети моят интерес и предложи:
– Ели, защо вие двамата не се качите в твоята стая и да си играете на доктор. Ти ще бъдеш пациента и ще изпълняваш всичко което докторът ти каже. Ели се съгласи веднага и отиде да се приготви. Когато влязох в нейната стая тя си беше в леглото, и се преструваше на заспала. Сладкото й, стройно и младо тяло се очертаваше под завивките.
– Хммм…Жалко ще е да събудя тази млада дама, мисля, че ще трябва да я прегледам докато спи.-казах аз влизайки в ролята си.
Аз отместих завивките, разкривайки голото й тяло. Протегнах се и започнах да докосвам нежната й кожа. Когато ръката ми погали клиторчето й, Ели потрепера:
– Докторе, защо не легнеш при мен за да ти кажа какво не е наред? Но първо трябва да си свалиш дрехите…
Не можех да повярвам, че ще бъда гол в леглото с такова сладко момиче като Ели. Свалих си дрехите и се мушнах под завивките с нея. Нежното й, стегнато, младо тяло беше невероятно на пипане. Тя също се обърна към мен и прокара ръце по моето тяло. Аз се протегнах между краката й и разтрих 18 годишното и клиторче. Ели каза, че иска да докосне члена ми и започна да движи ръката си по дължината му. Не можех да повярвам колко добре се чувствам. Скоро след това аз не издържах и се изпразних върху ръката на Ели, коята продължаваше да се движи докато свършвах. По време на оргазъма така виках, че сестра ми се качи да види какво става.
– Какво правите вие двамата?-попита тя отмествайки завивките.-Ама каква каша сте направили само! Сега ще трябва да си вземете една вана. Ще отида да я приготва.
След като тя напълни ваната аз седнах вътре и я помолих да излезе за малко, защото все още се притеснявах от нея и от факта, че ми е сестра. После се настаних удобно, а двете момичета застанаха от двете ми страни.
– Ще ме изкъпете ли?-помолих аз.
Те отговориха грабвайки сапуна и натривайки ме целия. Петя тъкмо изтриваше члена ми, когато аз се обърнах и видях Мариета зад мен с ръка в бикините си. Тя се ухили:
– Петя, скъпа, защо не засмучиш за малко членът му в сладката си устичка. Представи си, че е близалка. И всякаш това беше най-обикновеното нещо на света, осемнадесет годишната Петя се наведе и мушна надървения ми член в малката си гореща уста. Тя ми духаше пред сестра си и пред моята сестра. Не можех да повярвам! Малката й руса главичка се движеше нагоре и надолу по дължината на члена ми, докато чуках красивото и личице. Бях толкова възбуден, че свърших в тясното гърло на Петя за секунди, заливайки сливиците й със сперма. Когато погледнах към Мариета, тя беше гола, застанала на тоалетната чиния с широко разтворени крака и пръстите й се движеха навън и навътре в окосмената й путка. Веднага след като Петя ме извади от устата си, Мариета стана и се потри в мен. Членът ми отново започна да се надига докато сестра ми натискаше ръката ми срещу нежната си дупчица.
– Искаш ли да ги чукаш?-прошепна тя на ухото ми.
– Разбира се!-почти извиках аз чувствайки ръката на сестра ми на задника си.
– Ами мен?-каза тя захапвайки ме за долната устна.
– Ти как мислиш сестричке?-аз я сграбчих за дупето и мушнах едно пръстче във влагалището й.
– Мдааа… Но искам първо да чукаш Петя и Ели.
– Сигурна ли си?-попитах аз поглеждайки към двете голи малки сестрички.- Дали са навити да ги чукам?
– Ти как мислиш?-усмихна се Мариета.
Аз също се усмихнах и извадих пръста си от путката на сестра си.
– Хайде да го направим!
Ние всички отидохме в стаята на Ели, и тъй като това беше нейното легло тя щеше да бъде първа. Ели легна по гръб, а Мариета ми каза да застана между краката й и да оближа путката й, правейки я мокра и хлъзгава за члена си. Аз започнах да ближа около дупчицата й, движейки езика си навън и навътре. Ели държеше краката си широко отворени и движеше стегнатото си дупе в кръг. Докато ближех и смучех вкусната й малка цепчица, Ели стенеше и се притискаше към устата ми, триейки клитора си в носа ми. Напрежението в члена ми подсказваше, че е време за друг вид действия. След като путката и беше вече добре подмокрена, аз станах и започнах да трия главичката на члена си по нежните и срамни устни. След това започнах да натискам в тясното и 18 годишно влагалище. Натиснах напред докато половината от члена ми влезе в Ели. Срамните и устни се увиха около члена ми напрягайки се до краен предел, но тя продължаваше да ме моли за още и още член. Тя обви слабите си крака около кръста ми, казвайки ми да продължавам. Въпреки, че влагалището и беше много добре подмокрено, членът ми се чувстваше като в менгеме. Мускулите й се обвиваха около него притискайки го от всички страни. Не можех повече да издържам и вкарах три четвърти от члена си в Ели. Главичката ми опря в матката й. Аз започнах да я чукам, а тя посрещаше тласъците ми, опитвайки се да да поеме повече и повече от члена ми. Не беше минала и минута когато тя започна оргазъма си, крещейки неудържимо. След Ели, беше ред и на сестра й Петя. Аз разтворих краката й и натиснах твърдия си член срещу малката й зееща цепнатина. Влагалището и беше по тясно от колкото можех да си представя, но аз успях да я проникна, благодарение на соковете които бяха останали от сестра и по члена ми. Когато влязох с цялата си дължина, Петя извика. Аз помислих, че съм я наранил й спрях да се двежа. Но тя ме помоли:
– Давай! Искам да ме чукаш както чука Ели!
Чувайки това, аз натиснах члена си дълбоко в нея. Петя започна да крещи от удоволствие, докато члена ми потъваше в нея за да се скрие чак до топките. Не можех да повярвам, че чукам 18 годишно момиче! Петя започна да диша тежко при вида на члена ми който влизаше и излизаше в нея. Толково ми беше хубаво да чукам тясната й путка по която нямаше нито едно косъмче. Мариета се протегна с едната си ръка и започна да милва малките гърди на Петя, а другата й ръка се спря между краката й. Изглежда гледката на брат й, който чука младо момиче доста я възбуждаше. Зад нея, Ели също разтриваше малкото си клиторче с ръка. Аз отново насочих вниманието си върху малкото тяло под мен, чукайки го бавно отначало. Тя беше като малка кукла и се страхувах да не би да я счупя. Беше се изпотила и цялото и телце блестеше. Страхувах се да не свърша, защото исках това да продължи вечно. Мариета беше мушнала три пръста във влагалището си и крещеше:
– Мушни този кур в нея! Чукай я! Накарай я да свърши! Тя иска да я чукаш! Нали така Петя?
Петя ме погледна с най-умоляващия поглед който бях виждал някога.
– Да! Чукай ме! Моля, те!
– Добре, ти го поиска, сладурано. Дръж се!
Аз започнах да се движа по-бързо. Влагалището и беше невероятно тясно, въпреки че беше добре подмокрено. Срамните й устни бяха страшно нежни, а начина по който движеше дупето си докато я чуках за малко да ме накара да свърша.
– О, да! Обичам чукането! – извика Петя.- Мушни ми го! Напълни ме, моля те! Чукай ме!
Не можех да повярвам че това са думи на това момиче. Беше като сън. Петя се превиваше от удоволствие под мен и ме молеше да я чукам. Тя обожаваше секса. Изпитваше такова удоволствие, че не искаше никога да спирам. Натискаше се към мен с малкото си влагалище, опитвайки се да получи колкото се може повече от члена ми. Аз чуках малката й путка може би десеттина минути преди тя да свърши, крещейки както сестра й преди нея. Веднага щом извадих члена си от нея, Мариета ме грабна:
– Сега, скъпи братко, е мой ред! Нямаш представа откога си мечтая за това!
Тя застана на колене и ръце, а аз се наместих зад нея и проникнах в путката й.
– О, това е невероятно! – изкрещя тя.- Чукай ме!
Петя и Ели се преместиха и започнаха да смучат и милват гърдите на сестра ми. С всеки тласък Мариета крещеше все повече и повече. Оргазамът щеше всеки момент да превземе тялото й. Двамата бяхме много близо и аз исках да свършим заедно.
Изведнъж тя изкрещя и започна да свършва. Аз натиснах с всичка сила членът си в нея, чувствайки, че и моят оргазъм наближава. Всяко потръпване на тялото на сестра ми ме приближаваше до ръба. И тъкмо когато се готвех да напълня путката й със сперма, тя се обърна и измъкна члена ми от себе си. Тогава Мариета каза на момичетата да ме ближат докато свърша. Не след дълго аз започнах да се празня върху красивите им, малки личица. Те не спряха докато не изблизаха и последната капка една от друга.