Всички в квартала смятаха, че Ники е тъп и ще умре девствен. Така мислех и аз казвам се Ани и много обичам да правя секс. Не съм и предполагала, че точно кварталният аутсайдър ще ми го бодне ама ей на, че се случи.
Беше една неделя сутрин видях го как за пореден път си пие кафето сам на пейката и се изхилих.

Той ме изгледа и ми предложи да ме черпи три в едно. От любопитство седнах, запалих си цигара. Бях със седем-осми дънкови панталонки, усетих как той прокара ръка по левият ми крак и ме погледна в очите. Почувствах, че слабините ми са подложени на сериозно изпитание тъй като ръцете на Ники се оказаха доста твърди, мъжки такива каквито харесвам.

Десетина минути след това бяхме в общата стая на входа, в който живеехме и аз се огъзих на една ретро маса, която съседите бяха поставили. Ники извади здрава паламарка, която първо сложи във вече мократа ми шунда, еба ме бая без да каже гък …

Пъшках, охках идваше ми отвъре, направо ми разкъса терлъка тоя шушльо дори сега като го разказвам не мога да повярвам, че се е случило.
Кулминацията беше когато ми го бутна в гъза тъкмо мислех да се направа на интересна и да се възпротива но няколкото здрави тласъка ме превъзпитаха и изачках да си свърши работата. Направо така ми го слагаше, че сълзи потекоха на личицето ми. Той ме бършеше с граматните си ръце и продължаваше да ме ебе и да ме бие по дупето.

Извади си го и го и го изцеди на гръбчето ми, спермата му беше гореща, съблазняваща исках да ме чука пак и пак да не спира. От този ден нататък Ники си ме привикваше в общата стая да си ме ебе тъй като разбра, че ми харесва. Може да ме съдите, да кажете, че съм курва ама и до днес обслужвам тоя наглед смешник с путката и дупето си.ки в квартала смятаха, че Ники е тъп и ще умре девствен. Така мислех и аз казвам се Ани и много обичам да правя секс.