Казвам се Мишо и заедно с мойте приятели Веско и Стефан бяхме на гости у Николина. Когато Веско и Стефан си тръгнаха останахме двамата с Ники както я наричах. Бяхме пияни и някак от самосебеси аз започнах да я заговарям на тема ебане … Тя се смееше и ме гледаше  с влажните си кафяви очи. По едно време седнах до нея на диванчето в хола и. Погалих хубавото и краче а тя ми отвърна с нежна целувка по шията. Езикът и беше напоен със слюнка и миришеше на бренди. Кура ми щръкна за секунди. Нямах думи колко готино ми. Извадих си го а тя без допълнителни разяснения се наведе и го лапна.

Николина започна да смуче твърдият ми пенис, тя лапаше ташаците ми и с пръстче докосваше ануса ми. Страшна свирка ми направи. Възбуден и решен да я чукам и събух клина с който беше а сетне и прашките. Разкрачих я грубо и и го набих в шундата. Ох само каква шунда имаше Ники, тесничка, мокра, супер яка за ебане.

Кура ми беше голям и почти я разкъса тя нямаше много опит с мъжете. Мене обаче това хич не ме вълунваше аз започнах да и го вкарвам здраво, тя стенеше и не спираше да ме гледа с тези уникални кафяви очи. Голото и коремче направо ме побъркваше клатих я здраво имах чувството, че ще и запля пичката със силните тласъци. Охх само как еротично мрънкаше. Давай Мишо, еби ме Мишо … Страхотна беше.

Естествено когато усетих, че ми идва отново и го дадох в устата, тя ми го лъскаше и духаше целуваше и лижеше надутите ми ташаци. Главичката на кура ми бе като футболна топка направо и пълнеше устата тя старателно я целуваше и милваше с пръстчета докато поемаше парчето ми. Бе напълно подчинена на моята воля, голи, перверзни и луди.

Усетих как спермата напира да излезе отдръпнах се и си насочих кура срещу лицето и а тя зачака с отворена уста. Започнах да го лъскам с бързи движения иская да я облея цялата. Изведнъж бялата гореща течност бликна върху финното и невинно личице. Тя започна да се облизва докато търкаше алено червената си пичка. Изгълта всичко до капка и изплези езика си за да ми покаже, че си е свършила рабоата.

Николинка и аз до ден днешен се ебеме като дори последният път се нави да правим тройка но за това ще ви разкажа в някой от следващите ми секс истории.