Направо на въпроса. Каква е първата асоциация, която ти идва на ум, когато чуеш думата „девственица“? Нека позная. Почти убедена съм, че е дълбока въздишка а ла Колди (от „Стъпка по стъпка“), освен ако не си в затвора или казармата. Паралелно с това тялото ти се разтърсва от високоволтови удари. Всичките ти приятели те убеждават, че да бъдеш с девствено момиче е като да уцелиш шестица от тотото.

Един мой приятел пък казваше, че девствените крият много изненади. И така,много внимавай, ако тя наистина е от тях.

 

Какво всъщност е това. Най-елементарният отговор е: момиче, което все още не е правило секс. Но това всички го знаят. Всъщност тя е съвсем обикновена. Ти може би си представяш пъпчиво момиче с очила, което общува с едносрични фрази, но тя може да бъде и най-красивата ти съученичка, около която непрекъснато кръжи цяла наказателна рота. Девственото момиче може да бъде практически всякакво на външен вид, колкото и да ти се иска да я напъхаш в някаква рамка. Представата, че подобни екземпляри винаги се държат недружелюбно и симулират недостъпност също е грешна. Не забравяй, че жените страдат от вродено любопитство. Ако направиш кратка справка с предпоследния урок по любов, доста неща ще ти се изяснят, защото разликата между девствените момичета и момчета не е толкова голяма. Въпреки това има някои неща, с които трябва да бъдеш особено внимателен.

Как да действаш. Докато я сваляш: Вероятността парашутът ти да се отвори още при първото смигане е минимална. Независимо колко „отворено“ изглежда девойчето. Защото, докато за момчетата първият полов акт е нещо, което задължително трябва да направят преди да достигнат определена възраст и без което се чувстват едва ли не непълноценни, то за момичетата ПП (първият път) е нещо свещено. Най-малкото, защото при тях си личи. Така че, ако не си готов да й предложиш светло бъдеще и всичката любов на света, по-добре не се захващай. Тъжно, но по-голямата част от девствениците са прилепчива история.

Докато го правите: Дано не ти е за пръв път, но пък не е болка за умиране. Трябва само да свържеш точките, за да получиш картинката. Преди всичко бъди нежен и не бързай. При първия сигнал за болка от нейна страна спри за малко. В този случай трябва да се съобразиш само и единствено с момичето до себе си, дори ако това означава да пренебрегнеш собствените си желания. Преди да направиш каквото и да било постарай се тя да бъде достатъчно възбудена и напълно готова. Най-добре е да изчакаш тя да ти даде знак. В никакъв случай не я насилвай за каквото и да било. Ако момичето ти поиска да спрете, просто го направи. В противен случай рискуваш да провалиш всичко. При първия път не експериментирай и не очаквай чудеса от нея, за да не я изплашиш.

След това: прегърни я силно и се постарай да й покажеш колко много държиш на нея. Покрий цялото й тяло с целувки. Да не си посмял да заспиш в следващите два часа! С две думи: превърни тези мигове в малък празник за нея, защото в края на краищата тя ти подарява най-ценното което има.