Здравейте на всички от екипа!

Не знам дали ще публикувате това писмо, но в момента се чувствам сякаш живота ми се провали за секунди и не зная накъде да поема и какво да правя! Видях го с майка ми! Мъжа ми! Със собствената ми майка!!! Бясна съм, объркана! Крещя и плача едновременно!

Имах стабилно семейство, уважаван мъж, материално сме добре осигурени. Имаме едно прекрасно дете, планирахме второ. Радвах се, че мъжа ми няма никакви проблеми с родителите ми, аз също нямам с неговите!

Вчера им бяхме на гости, баща ми е в болница в момента, затова вкъщи беше само майка. Тъй като отидохме веднага след работа, аз излязох до хипермаркета, който е сравнително наблизо. По пътя, обаче се сетих, че съм си забравила парите и се върнах. Отворих вратата и … те бяха в коридора, тя се беше опряла на шкафа за обувки, той зад нея! Причерня ми, прималях! Когато се опомних бях вече на улицата, безцелно скитаща.

Сега съм у една приятелка. Не знам наистина какво да правя! Майка ми ми беше най-близкия човек, а той единствения, на когото съм разчитала истински някога! Целият ми живот се срути!

Накъде сега???